GYIK

Fontos Kérdések
& Válaszok

A hibát jelző megkeresésre azonnal, esetleg néhány órán belül reagálunk és igyekszünk segíteni az elhárításban. A gyors beavatkozás érdekében első lépésként instrukciókkal igyekszünk támogatást adni, de azok hatástalansága esetén akár 24 órán belül személyesen segítünk a hibaelhárításban. Tudjuk, hogy fontos a termelőképesség megőrzése.

Egy átlagos célgépfejlesztési időtartam a szerződéskötéstől számítva a tervezésen, beszerzésen, szerelésen, programozáson és teszteléseken keresztül összesen 10-16 hét között jellemző, a berendezés bonyolultságától és komplexitásától függően.

Igen. Bár elsődlegesen a hazai vevőinket célozzuk, adott esetben nem állunk ellent a határokon túli lehetőségeknek. Van ilyen példánk (Svájc, Ausztria).

Tudjuk, hogy gyakran menet közben kerülnek felismerésre szempontok. A folyamat során számos lehetőséget biztosítunk észrevételek megtételére, melyeket folyamatosan figyelembe veszünk. A tervek vevői jóváhagyása nélkül nem kezdünk gyártásba. Ha azonban az eredeti iránytól jelentősen eltérő megoldásokra van igény, akkor vagy kiegészítő ajánlatot adunk a továbbiakra, vagy az addigi munkánk elszámolása mellett lépünk együtt tovább. Partnerek maradunk.

Igen. Minden dokumentációt és kockázatértékelést elkészítünk, így gyártóként biztosítjuk a CE jelölés szabványi feltételeit. Géptábláink tartalmazzák a CE jelölést.

A berendezés szállításáról és védő csomagolásáról egyaránt gondoskodunk. Ha lehetséges, szívesen veszünk részt a helyszíni telepítést megelőző helyi előkészületekben is, segítünk a kicsomagolásban.

Teljes körű dokumentációt adunk, mely minden fontos üzemeltetési és karbantartási tudnivalót tartalmaz. Külön részekként pótalkatrész rajzokat, kapcsolási rajzokat és kereskedelmi tételek cikkszámait, beszerzési forrásait is megadjuk. Természetesen gépeink CE minősítéséhez is minden nyilatkozat rendelkezésre áll ebben.

A szokásos törvényi minimum egy év időtartam garancián felül nálunk elérhető a hosszabb időtartamú jótállás, és a termelési darabszám garancia. A termelési darabszám garancia esetén garantáljuk, hogy a berendezés megfelelő ciklusszámban termelőképes lesz. Tartós, üzembiztos gépeket építünk…

Igen, de csak abban az esetben vállalkozunk ilyesmire, ha jól megértjük az eredeti tervezői törekvéseket, és biztosak lehetünk abban, hogy kézben tudjuk tartani a beavatkozást. Régi gépek komolyabb átalakítása esetén azonban meglepően gyakran jutunk arra a következtetésre, hogy újat építeni sem sokkal drágább…

Igen. A Marton Szakértő Iroda által tanúsított MSZ EN ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszert működtetünk. Tanúsítványunk száma: 9197896

Igen. Az UNIQA Biztosító Tervezői és Kivitelezői Felelősségbiztosításával rendelkezünk, mely kiterjed az alvállalkozóink tevékenységére is. Biztonságos velünk gépet építeni.

Cégünk a Bisnode nemzetközi pénzügyi értékelése alapján AAA besorolású, azaz velünk az üzleti kapcsolat létesítésének pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. Erre a magyar piacon csupán a cégek 0,63 százaléka jogosult. Figyelünk a fizetőképességre és nem vállalkozunk akkora munkákra, amiket nem tudunk kézben tartani.

Írj nekünk

Lépj velünk kapcsolatba