Image
Image
A CélgépCentrumnál

Első a termelés

Törekvésünk, hogy jól használható megoldásokat nyújtsunk és betartsuk az ígéreteinket. Ennek érdekében felelősen csak arra vállalkozunk, amit biztonsággal teljesíteni tudunk. Szoros együttműködés mellett módszeres eljárásokra támaszkodva dolgozunk, ötleteinket részletesen elemezzük megvalósíthatóság, gazdaságosság és munkabiztonság szempontjából. A betervezett egységeket megbízhatósági értékelés alapján választjuk ki.

Legtöbb berendezésünkkel elismerést váltottunk ki megrendelőinknél és törekszünk arra, hogy ez így maradjon. Célunk olyan korszerű gépeket alkotni, amikre méltán büszkék lehetünk.

25+

évnyi

tapasztalat

 

CSAPATUNK

Csapatunk tagjai már tanulmányaik alatt a legjobbak voltak. Több éves szakirányú gyakorlattal erősítve magas szintű szakmai felkészültségre támaszkodunk. Törekszünk a legkorszerűbb ismeretek megismerésére és alkalmazására. 

Kiváló kapcsolatot ápolunk a Budapesti Műszaki Egyetemmel, részt veszünk a géptervező hallgatók gyakorlati képzésében.

 

MÓDSZERES ELJÁRÁSOK

Tudatos lépésekkel dolgozunk, megoldási ötleteinket strukturált keretek közé illesztjük, részletesen elemezzük elképzeléseinket. Tudatosan alkalmazzuk a rendszerintegráció, a moduláris felépítés és az építőszekrény elv előnyeit.

Elismerten kiváló gépeket alkotunk. Berendezéseink megbízhatóan működő, tartós termelőeszközök, ergonomikus kezelhetőséggel, esztétikus kivitelezéssel.

RENDSZERINTEGRÁCIÓ

Kiváló kapcsolatokat alakítottunk ki az ipar számos nagy nevű megoldásszállítójával, akik a legkorszerűbb eszközökkel segítik a kívánt eredmények elérését.

Egységeket integráltan építjük be berendezéseinkbe, általuk számos előnyt kihasználva a csereszabatosságtól a megbízható működésig. Nem a megrendelőinken kísérletezünk!

PROJEKTEK

A megvalósítási folyamatról projekt tervet készítünk, melynek főbb tételeit megosztjuk megrendelőinkkel. A terv szerint haladva számon kérhetőek vagyunk, illetve proaktívan tájékoztatjuk vevőinket a munkák előrehaladásáról. A fontosabb mérföldkövek között rendszeres riportokat biztosítunk.

Szeretjük a kiszámíthatóságot.

TANUSÍTVÁNYOK